Lapset ja nuoret

Lapsille ja nuorille voidaan opettaa MysteeriMatto® tuotteiden avulla muun muassa ilmansuuntia, kellonaikoja, prosentteja ja erilaisia ohjaavia käskyjä, jotka toimivat tehokkaana pohjana ongelmanratkaisussa sekä koodauksen käsitteitä opetettaessa.

Monipuoliset MysteeriMatto® tuotteet ovat hyödyllisiä opetusvälineitä monille eri aineiden koulutunneille sekä ne sopii loistavasti myös erilaisiin leikkimielisiin peleihin, vaikka välitunneille.

MysteeriMatto® tuotteet sopivat varsinkin kinesteettisesti oppiville, jotka hyötyvät erityisesti kokemuksellisesta sekä kehollisesta oppimisesta ja tekemisestä.
Opettajille ja ohjaajille on oma ohjavihko, jossa on eri ainetunneille ladittuja harjoituksia. Ohjevihko toimii myös innostavana ja suuntaa antavana, kehittää omia harjoituksia MysteeriMatto® tuotteille.

Seniorit

MysteeriMatto® tuotteet sopivat muuntavuutensa ansiosta todella hyvin senioreille.

Olemme suunnitelleet erityisesti senioreille suunnattuja Dual Tasking -harjoituksia, joiden avulla vahvistetaan ja aktivoidaan varsinkin muistia sekä lisäksi tasapainoa ja koordinatiota.

MysteeriMatto® tuotteet tuo senioreiden päiviin vaihtelua ja auttaa pitämään mielen virkeänä ja aivot aktiivisina.

MysteeriMatto® tuotteet toimivat lisätyökaluina senioreita ohjaaville ja harjoituksiin on saatavilla myös ohjevihko.

Aikuiset

Työhön lisää vireyttä ja virtaa

Sen lisäksi että MysteeriMatto® tuotteita löytyy julkisista tiloista, sopii matot myös erityisen hyvin myös yrityksille toimistoon. Olkoon sitten toimisto iso monen sadan hlön tai pienempi 10 hlön toimisto, saadut hyödyt ovat samat. MysteeriMatto® on hyödyllinen muun muassa työntekijöiden välisen ryhmähengen vahvistamiseen sekä aivoja piristäväksi virikkeeksi kesken työpäivän.

Uusissa hyvinvointi tutkimuksissa on todettu, että jo 2 min kävelemisellä tai kevyesti hyppimällä on terveyden kannalta erittäin suotuisia vaikutuksia työvireen säilymisen kannalta. Helpot ja monipuoliset harjoitukset lisäävät motivaatiota myös toteuttaa aiottu harjoitus, joita löytyy useita.

Tutustu tarkemmin mahdollisuuksiin hankkia yrityksellenne oma MysteeriMatto tai vuokrauspalvelu, joka vaihtaa maton toimistoonne 4-6 vkon välein.