MysteeriMatto® tuotteet tuovat lisäarvoa yritykselle

MysteeriMatto® tuotteiden laajasta valikoimasta löytyy heti valmiita MysteeriMattoja käyttöönne. Tutustu tarkemmin MysteeriMatto® valikoimaamme tästä>>

MysteeriMatto® voidaan myös suunnitella sisällöllisesti kokonaan tai osaksi yrityksenne tuotteen tai myytävien palveluiden mukaan. Suunnitelussa otamme huomioon yrityksenne värit, logon sekä muun oleellisen, mitä toivotte matossa olevan. Myös maton koko voidaan suunnitella toiveidenne mukaan, ottaen huomioon keille käyttäjille tuote on suunnattu. Tällöin saatte täysin uniikin MysteeriMaton, jota ei tule olemaan koko maailmassa samanlaista.

Vuokraa MysteeriMatto® tuotteita tapahtumaanne?

MysteeriMatto® tuotteet sopivat erityisen hyvin julkisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin, jossa halutaan tarjota helposti omaehtoista, viihteellistä, kiinnostaa, inspiroivaa, hauskaa ja uutta tekemistä osallistujille. Käyttäjät voivat olla niin lapsia, nuoria, aikuisia tai seniori-ikäisiä. Matolla viihtyvät kaikki erikseen tai yhdessä.

HUOM! Voit järjestää myös kilpailun MysteeriMatto tuotteen ympärille. Tästä kerromme mielellämme lisää ja annamme ideamme käyttöönne.

Tilaisuuksiin saatte tarvittaessa myös ohjaajan (lisämaksusta), joka opastaa ja innostaa kävijöitä MysteeriMatolle tai saatte ohjeet tuotteille kirjallisena mukaan sekä löytyvät myös verkosta, jonne pääsee matosta löytyvällä QR koodilla. Meiltä saa erikseen vuokrata myös näyttäviä jalalla seisovia bannereita, jolla saadaan herätettyä kävijöiden huomio.

Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää  vuokrattavista MysteeriMatto® tuotteista.

MysteeriMatto® ohjelmanumerot yritystilaisuuksiin

  • 1pv tai viikonlopun kestävät asiakastapahtumat.
  • Yritysten hyvinvointitapahtumat, tyky/ tyhy-päivät, kokouspäivät.
  • Lasten ja nuorten, aikuisten, senioreiden tapahtumat sekä ulkona että sisällä.
  • Kaikki muut tapahtumat esim. messut, toritapahtumat, liikuntatapahtumat ym.

MysteeriMaton voi vuokrata erityisellä ohjatulla ohjelmanumerolla tai pelkän maton ilman ohjausta. Autamme ja ideoimme mielellämme kanssanne. Kysy rohkeasti lisää!

HUOM! Essi on kehittänyt yritysten tiimihengen parantamiseen erityisen MysteeriMatto® pulmanratkaisu- ja strategiapelin. Tuo kehuttu ohjelmakokonaisuus sopii monenlaisiin tilaisuuksiin ja erityisen hyvin tyky/ tyhy -päiville. MysteeriMatto® strategiapelissä ABCD MysteeriMattoa ratkaistaan tiimityönä ja osallistujia voi olla max. yhteensä 60hlöä, joista syntyy useampi tiimejä. Tiimityönä tehtynä MysteeriMaton ratkaisuun lisätään ripaus leikkimielistä kisailua ja pelin tuntua. Kysy lisää suositusta ohjelmanumerosta ja yllätä tiimisi.