Ostettavat MysteeriMatto Jum matot

TÄMÄ TEKSTI VIELÄ MUOKATAAN Tutustu valmiisiin MysteeriMatto malleihimme, jotka kaikki seitsemän on tässä esiteltynä. Jokaisen maton kohdalla on mitat, minkä kokoisena mattoja on saatavilla valmiina tai tilattuna. Kaikkien mattojen materiaali on paksu muovimatto, jonka päällä voi kävellä ulkokengillä. Maton puhtaanapito on helppoa ja kestää myös päältä ajettavan koneellisen pesun sekä on paloturvallinen.

Joissakin matoissamme on valmiina maton reunapalkissa olevat koordinaatit (numerot ja kirjaimet) sekä ilmansuunnista merkinnät suomeksi sekä englanniksi. Ne voidaan halutessanne sinne lisätä tai poistaa.

Kerromme mielellämme lisää ja autamme löytämään maton juuri teidän tarpeisiin.

Mysteerimatto Jump 1

Numerot 1-20
Mahdolliset mitat: M, L

Erityistä: Tämä MysteeriMatto soveltuu erityisesti pieneen tilaan ja erityisen hyvin esim. lasten leikkipaikkoihin tai muualle missä liikkuu lapsia ja perheitä.

MysteeriMatto Jump 2

Numerot 1-30
Mahdolliset mitat: M, L, Extra L

Erityistä: Tämä MysteeriMatto soveltuu erityisesti pieneen 

 

Vuuokrattavat MysteeriMatto Jump mallit

Lyhyet tilaisuudet, joissa mysteeriMatto voi olla esillä sekä kirjalliset ohjeet saatavilla maton vieressä (sekä matossa QR koodilla) tai ohjaaja opastamassa ja innostamassa matolla kävelyyn. Tilaisuuden luonteesta riippuen, voimme suositella erityisesti alla olevista MysteeriMatoista, kaikkia tai joitakin. Siksi pyydämmekin, että saamme auttaa maton valinnassa, kun kerrotte millaisesta tilaisuudesta ja tilaisuuteen osallistujista on kyse. Autamme erittäin mielellämme ja jaamme ideamme kanssanne.